A Savaria Kupa tapasztalatairól és eredményeiről a csapat edzője, Szombathelyi Kitti számolt be:

Rendkívül jó felkészülési torna volt! Hét meccset játszottunk összesen, és a jó színvonalú tornán a lányok nagyon szépen helyt álltak. A csoportmérkőzéseket a második helyen zártuk. A Tatabánya 2 és a Gotthárd 2 ellen elég könnyed 2:0-ás győzelem született, és a Szombathely SI 1 ellen is sikerült nyernünk 2:1-re. Az utolsó csoportmérkőzésünket a Gödöllő ellen azonban már nem sikerült hozni,2:0-ra kikaptunk. Abban a csapatban a lányok már felugrásból nyitottak és ütöttek.

A keresztjátékban a Dunyakar ellen játszottunk, és 2:0-ra kikaptunk, így a folytatásban a 4-6. helyért mehettünk tovább. A Gotthárd 1 ellen játszottunk először, de sajnos két órát kellett várnunk a kezdés előtt. A kezdeti fáradtság, álmosság, nyűgösség érezhető volt a csajokon, de a cserecsapat (igaz, kimondottan kezdő csapatot nem csináltam, mert mindegyik meccsen mindenki játszott) lelkes, koncentrált játékával megnyerte a második szettet, és ezek után a harmadik játszmát is sikerült megnyernünk. Az utolsó meccsünk Pankasz csapata ellen volt. kikaptunk 2:0-ra, így az 5. helyen zártuk a tornát, ami szeretem nagyon jó helyezés. Őszintén megmondom, jobban is teljesítettük, mint vártam!

Nagyon jó a csapategység, a lányok tényleg mindenben hallgatnak rám,és azt csinálják, amit megbeszélünk. A különdíjat Bradànovics Rékànak ítéltem, aki igazi vezéregyéniség volt egész nap: rendkívül jól, határozottan, vagányan, bátran és lelkesen játszott végig. A szervezők gondoskodtak arról, hogy a többiek is kapjanak egy kis apróságot, így senki sem távozott üres kézzel! :)

A részt vevő játékosok: Bradánovics Réka (csk.), Pavlovics Zsófia, Balogh Boglárka, Németh Bonita, Zsom Virág, Kozma Karina, Kelemen Kirilla, Lassú Daniella.

Címkék: szombathely, röak, meccs, sport