Demeter György legénysége az új évadban eddig mind a húsz bajnoki mérkőzését megnyerte, és a címvédő alföldiek ellen szeretné folytatni a remek sorozatot. A két együttes februárban, a Magyar Kupa döntőjében találkozott egymással legutóbb, és Bagicsék nagyszerű játékkal győztek 3-0-ra.

- Természetesen ez egy presztízsmérkőzés mindkét csapat számára, ráadásul ez a rangadó dönt az alapszakasz első helyéről. Az utóbbi időben szerda-szombat ritmusban játszottunk, de jól tudjuk, hogy erre az összecsapásra máshogy kell felkészülni és ráhangolódni, mint a többire. Fejben is igyekszünk a legjobb állapotba kerülni, és bízunk a győzelembem - mondta a Fino mestere, Demeter György.

- Szerdán ott a lehetőség, hogy bizonyítsunk. Sok újdonsággal egyik csapat sem tud szolgálni a másik számára, hiszen nagyon jól ismerjük egymást; úgy a játékosokat, mint a felállásokat. Bízom benne, hogy egy jó mérkőzést tudunk játszani, a tőlünk megszokott jó ritmusban, ami kellő alapot adhat a rájátszásra. Remélem, hogy „fanatikus” szurkolóink, akik kitartanak mellettünk ezúttal is ott lesznek a kaposvári csarnokban és buzdítanak bennünket, ami mindig plusz adrenalinnal látja el a srácokatmondta Szasa Nedeljkovics, a GORTER KRC vezetőedzője csapata honlapján.

A találkozó egyben jótékonysági mérkőzés is lesz; nemes cél érdekében fognak össze ismét a röplabdabarátok és a toldisok. Pár hete a Tóth-Dékmár család magyaregresi otthona teljesen kiégett, minden a tűz martalékává vált.

A gyermekük, Ármin – aki elsős a Toldiban s a Kaposvári Röplabda-akadémia Utánpótlás Műhely előkészítő csoportjának a tagja – összes játéka, könyve odalett a tűzvészben. A mérkőzés helyszínén, a Városi Sportcsarnokban pénzadományokkal lehet segíteni a bajba jutott családnak.

Címkék: gorter kecskemét, nb1, fino kaposvár, sport