A labdarúgó NB II-ben szereplő Kaposvári Rákóczi Petrók Viktort, Balogh Bencét és Bozsó Antalt is a harmadosztályú Putnok segítségével szerződtette a téli átigazolási időszakban - írja az NSO.hu.

A három szabadon igazolható labdarúgó február folyamán az NB III-as Putnokhoz lett leszerződtetve, pedig akkor már Kaposváron edzettek hetek óta. Február 27-én aztán a Kaposvár átigazolta őket, a második fordulóban így mind a hárman a Rákóczi keretének tagjai voltak a Sopron elleni találkozón.

A Kőrösi Róbert, putnoki ügyvezető elismerte, hogy a három játékos azért igazolt a Putnokhoz, mivel az NB III-as klub szintén Sólyom Sándor érdekeltségében állt. A három labdarúgó úgy tudott a Kaposvár játékosa lenni, hogy az átmeneti időszakban – papíron – a harmadosztályú klubé volt, így addig nem tudtak máshová aláírni.

A három játákoson kívül egy negyedik új arc is feltűnt a Sopron elleni kezdőben. Zsivócky Norbert szabad igazolható játékosként írt alá a napokban a zöld-fehérekhez.

Információink szerint kedden már megnevezhetik a Rákóczi új edzőjét, és a hírek szerint kaposvári kötődésű szakembert szeretnének felkérni a feladatra.

Címkék: igazolások, Putnok, Kaposvári Rákóczi, sport