Néhány hét alatt a bajnokság első négy helyezettje vár majd Mészáros Péter tanítványaira. Elsőként hazai pályán fogadják azt a Békéscsabát, amely ellen 3-0-ás vereséget szenvedtek idegenben. Most viszont bravúrra készülnek a Diamant-lányok.

- Készülünk rájuk, hiszen pontot szeretnénk rabolni. Reméljük sikerül is, hiszen a Békéscsaba is elég nehéz helyzetben van, ahogy hallottam a feladó poszton most ugye fiatalabb játékos játszik, így reménykedünk benne meg tudjuk őket lepni hazai pályán - mondta Horváth Alexandra.

A legutóbbi fordulóban már összejött egy meglepetés-eredmény a lányoknak és az akkor mutatott formát szeretnék átmenteni a folytatásra is.

- Pénteken Jászberényben sikerült 3-0-ra nyernünk, úgyhogy ezt a lendületet és ezt a lelkesedést szeretnénk pénteken is tovább vinni a Békéscsaba ellen és a célunk az, hogy pontot raboljunk tőlük - tette hozzá Csitári Virág.

A nagy érdeklődéssel várt mérkőzés pénteken 17 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban, ahol a kilátogató nézők élőben is hallhatják majd Kaposvár sporthimnuszát, MC Pita Ramos jóvoltából. A belépés természetesen ezúttal is ingyenes.

Címkék: diamant, röplabda, sport