Akarja-e, hogy a jövőben Sólyom Sándor legyen a Kaposvári Rákóczi többségi tulajdonosa? Ez a kérdés várta azokat, akik az elmúlt egy hétben ellátogattak a Kaposvári Rákóczi FC honlapjára. A szavazás hétfő este lezárult és kiderült miként is áll a szavazás:

null

Ezek szerint a csaknem 2500 szavazó 53 százaléka kitart a Puebla Kft. ügyvezetője mellett, míg a maradék 47 százalék mással képzelné el a jövőt. 

- Köszönöm mindenkinek, aki szavazott, annak pedig különösen, aki a kiállt mellettem. Mostantól pedig a klub rendbetételével, a futballal kell foglalkozni. Nagyon sok munka áll mögöttünk, előttünk pedig még sokkal több. Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, hiszen összesen 250 millió forint tartozást kell felszámolnunk. Ez nem mehet egyik pillanatról a másikra, de sikerrel elvégezzük majd ezt a feladatot is. A játékosok felé megkezdődött a tartozások törlesztése, s folyamatosan egyeztetünk a szállítókkal is, hogy rendezzük, vagy legalább átütemezzük az elmaradásokat. Stabil hátteret teremtünk, mert a kaposvári futball jövője a legfontosabb, de természetesen mindeközben az első csapatot is meg kell erősíteni, hiszen sikeresek szeretnénk lenni - mondta a klub honlapjának Sólyom Sándor.

Összeállt a hét további programja

Tamási Zoltán csapata szerdán 13 órakor a Kozármisleny, 18 órakor pedig - ismét - a Balatonkeresztúr ellen lép pályára. Pénteken 18 órától a Bonyhád lesz az ellenfelünk. A szakvezetés szeretne minél több játéklehetőséget biztosítani a próbajátékosoknak, hogy mielőbb reális képet kapjon róluk. Csütörtökön délelőtt edzés, délután fürdés és gyúrás szerepel a programban. Pénteken és szombaton ugyancsak tréningezik majd a társaság a tervek szerint.

Friss hír, hogy kedden Rajczi Péter, csütörtökön pedig Vermes Krisztián tart edzést a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia növendékeinek.

Címkék: sólyom sándor, puebla kft, szavazás, kaposvári rákóczi, sport