Nem úgy alakultak az elmúlt hetek mérkőzései, ahogy azt a Kaposvári KK játékosai előzetesen várták volna. Egymás után szenvedtek vereséget az Atomerőmű, a Kecskemét és a Nyíregyháza csapataitól, és úgy tűnik, hullámvölgybe került a csapat.

- Én inkább egy nagyobb gödörnek látom egyelőre. Az utolsó három mérkőzésünk nagyon nem úgy sikerült és nem azért mert kikaptunk, mert tegnap ugye győzelmi reményekkel utaztunk Nyíregyházára, hanem a mutatott játék az ami egy kicsit aggasztó - mondta Fodor Márton.

Sokat azonban nem kell várni a javítási lehetőségre, szombaton ugyanis az Alba Fehérvár csapata látogat Kaposvárra. Legutóbb november elején találkozott egymással a két gárda, és akkor meglepetésre idegenben is győzni tudott a KKK. Azóta viszont mindkét együttesnél történtek változások.

- A meghatározó játékosaik mások lettek és légióst is szerintem már háromszor-négyszer cseréltek idén, úgyhogy mondhatom, hogy bizonyos tekintetben ugyanaz a felállás mint nálunk, hogy ugye keresik a megfelelő embert a megfelelő pozícióra. Én egy hihetetlenül nagy harcot várok - válaszolta Horváth Márton.

A két csapat szinte azonos mutatókkal áll a tabella közepén, így szinte bizonyos, hogy nem lesz könnyű dolga a hazai együttesnek. A játékosok tisztában vannak vele, hogy miben kell javulniuk.

- Ami kell hozzá az a csapatjáték, úgyhogy csupa nagybetűvel. Nálunk ez az, ami most egy kicsit akadozik én azt gondolom. Mind a támadó, mind a védő térfélen, úgyhogy remélem, hogy előrébb tudunk lépni és mentálisan is kijövünk ebből a gödörből, mert nem túl jó a helyzet, de én bizakodó vagyok - tette hozzá Fodor.

Az Alba Fehérvár elleni bajnoki rangadó szombaton 18 órakor kezdődik a városi sportcsarnban, melyről természetesen ezúttal is élőben számolunk be szöveges formában.

Címkék: alba fehérvár, előzetes, sport, kaposvári kk