A kaposváriak a nemzetközi sorozat 2014/15-ös kiírásában az albán Studenti Tiranát kettős sikerrel búcsúztatták, a következő körben pedig nem kellett pályára lépniük. Ehelyett várták a nyolcaddöntős ellenfelet, és végül a szerb Crvena zvezda verekedte el magát idáig finn ellenfele, a Loimu Raisio legyőzésével. A magyar-szerb párharc első felvonását a magyar bajnokság listavezetőjének otthonában játsszák, a visszavágó pedig hat nappal később következik Belgrádban.

A szerbek hazájuk pontvadászatának második helyén állnak, mindössze a Partizan Beogradtól kaptak ki kétszer, a többi meccsüket nyerték. A Crvena zvezda együttese szerdán érkezik meg Kaposvárra, és aznap este, majd csütörtökön is edz a városi sportcsarnokban.

A Fino mestere, Demeter György az U21-es vb-selejtező után hétfőn csatlakozott újra klubcsapatához, és azt mondta: szeretnék megismételni eddigi legnagyobb sikerüket, vagyis az a cél, hogy a Fino jusson be a nemzetközi sorozat negyeddöntőjébe. Legutóbb 2002-ben sikerült ez a bravúr: a kaposváriak akkor az Élcsapatok Kupájában szerepeltek sikerrel, és a csoportkör nagyszerű eredményei után csak a későbbi győztes belga Roeselare állította meg őket.

A mostani továbbjutást a csütörtökön 18 órakor kezdődő mérkőzésen alapozhatjuk meg, a belépés ezúttal is ingyenes, várjuk szurkolóinkat!

Címkék: zvezna, meccs, fino, sport