Január 19-én, hétfőn 18.30 órától Michelisz Norbert autóversenyzővel találkozhatnak az érdeklődők egy kötetlen beszélgetés erejéig a Klebelsberg Középiskolai Kollégiumban.

2013-ban Mocsai Lajos kézilabda mesteredző, 2014-ben pedig Kassai Viktor nemzetközi labdarúgó játékvezető fogadta el a szervezők meghívását, és a napokban eldőlt, hogy az újesztendőben is a magyar sport egyik sztárja látogat Kaposvárra.

null

Nem túlzás kijelenteni, hogy Michelisz Norbert a hazai sportélet legnépszerűbb személyisége, ugyanis tavaly decemberben egymás után harmadszor nyerte meg a Sportcsillagok Gálaestje közönségdíját. A Túraautó Világbajnokság (WTCC) első magyar résztvevője 2009-ben az év tehetsége volt a nemzetközi szövetség választásán, 2011 óta pedig minden évben ő volt hazánkban az év autóversenyzője. A Zengő Motorsport Baranya megyében élő versenyzője 2012-ben megnyerte a nem gyári csapatok versenyzői számára kiírt Yokohama Trophyt, 2014-ben pedig a Túraautó Világbajnokság összetett értékelésének 4. helyét szerezte meg.

A szervezők kötetlen beszélgetésre hívták Micheliszt, és minden érdeklődőt várnak. A belépés ingyenes.

Címkék: norbert, michelisz, kaposvár, sport