Demeter György vezetőedző természetesen a karácsonyi ünnepekre is adott munkát fiainak, akik egyéni edzésekkel vészelték át az óesztendő utolsó napjait. Hétfőn aztán újra beindult a gépezet, és megkezdődött a felkészülés a folytatásra. Az előttünk álló időszakban nehéz sorozatba kezd a társaság: négy héten át heti két-két mérkőzés vár Bagicsékra, és nem is a könnyebbek közül.

Indításképpen a Challenge Kupa nyolcaddöntőjének első fordulójában a szerb Crvena zvezda látogat a somogyi megyeszékhelyre. A nagy érdeklődéssel várt nemzetközi találkozó január 15-én, csütörtökön 18 órakor kezdődik majd a városi sportcsarnokban. A visszavágót hat nappal később játsszák majd Belgrádban.

Bőven lesz dolga az elkövetkezendő napokban a Demeter-legénységnek...
Bőven lesz dolga az elkövetkezendő napokban a Demeter-legénységnek...

A magyar bajnokságban is komoly erőpróbák várnak a Finora. Január 17-én a MAFC otthonába látogat a csapat, 25-én pedig a Dunaferr vendégeskedik nálunk. A folytatásban nem lesz kilométerhiány az együttesnek: január 28-án és 31-én egyaránt Dágon teszi tiszteletét a társaság, előbb Magyar Kupa-elődöntő, majd bajnoki mérkőzésen. A kupa-visszavágót február 4-én vívják Kaposváron, 7-én pedig a kazincbarcikai nagy bajnoki rangadó következik a sorban.

- Mentálisan biztosan jót tett a csapatnak az év végi pihenő, fizikálisan és technikában viszont biztos van még pótolnivaló az előttünk álló napokban. Mindenki motiváltan, nagy lelkesedéssel kezdett dolgozni, és bízunk abban, hogy a folytatásban is eredményes teljesítünk majd a mérkőzéseken. Deák Márk lázas beteg, így egyelőre nem edz, de hamarosan ő is csatlakozik a többiekhez – mondta Demeter György vezetőedző.

A Fino magasra tette a mércét a folytatás előtt: a csapat a 2014/2015-ös évadban továbbra is veretlen, 18 meccset nyert egymás után, saját otthonában pedig még szettet sem vesztett.

Címkék: crvena zvezda, challenge cup, mafc, fino kaposvár, 2015, nb1, sport