A Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóságának jóvoltából a helyszín ezúttal a kaposvári városi sportcsarnok lesz. A január 3-án sorra kerülő rendezvényre hamar elkelt mind a 16 hely, így négy négyes csoportban folynak majd a küzdelmek, amelyek reggel 8 órától egészen 18 óráig tartanak majd.

A csoportok első illetve második helyeink végzettek kerültnek a negyeddöntőbe. A döntőre várhatóan 20.25 perctől kerül majd sor. A mezőnyben ott lesznek a legjobb kaposvári gárdák, így a többszörös dobogós Major Autó és Justina Cukrászda és a tavalyi bronzérmes Bombardier Pub, valamint meglepetést okozhat a Joker Sport Pub is. A B csoportba ismét összehozta a sorsolás szeszélyes a Csurgót és a tavalyi győztes MU-VILL Nagykanizsát, és ráadásul még itt van a Justina Cukrászda gárdája is. A C csoportban Kaposváron köszönthetjük első ízben a Pécsi MFC öregfiúkat, akik az előzetes hírek alapján erős kerettel érkeznek. A D csoportba szintén igen markáns csapatok kaptak besorolást, köztük a többszörös bajnok Siófokkal. A tornára minden érdeklődőt szeretettel várnak, a belépés díjtalan.

A csoportbeosztás- A csoport: Major Autó, M-Car Autókereskedés, Kramár és Társa, Amatőrök 2011. B csoport: Balatoni Vasas, Csurgó, MU-VILL Nagykanizsa, Justina Cukrászda. C csoport: Pécsi MFC, Izomláz, Sántos, Balatonkeresztúr. D csoport: Siófok, Joker Sport Pub, Bombardier Pub, Vése.

Címkék: labdarúgó, öregfiúk, torna, sport