A somogyi asztaliteniszsportban már hagyomány, hogy az egykori kiváló edzőről, Balogh Józsefről elnevezett emlékversenyen búcsúztatják az óévet. Így volt ez 2014 végén is. Az egész napos program a serdülők és a szülők küzdelmével kezdődött, délután pedig az amatőr felnőttek vették át a főszerepet. A Kaposvári Asztalitenisz Club és a Somogy Megyei Asztalitenisz Szövetség rendezvényére ezúttal is több megyéből érkeztek sportbarátok, és több mint százan ragadtak ütőt. Kaposváron kívül Kaposfőről, Siófokról, Dombóvárról, Balatonszárszóról, Fonyódról, Lengyeltótiból és Nagybajomból is neveztek játékosok. A felnőttek között végül a kaposvári Garbóczi Tünde és a kaposfői Hőgye Gábor szerezte meg az első helyet.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a viadal keretein belül köszöntötték a 2014-es megyei körverseny legjobbjait.
Női egyéniben a kaposvári Borda Ilona és a balatonszárszói Hercegné Harcsa Erzsébet, férfi egyéniben pedig a siófoki Bartha Béla bizonyult a legjobbnak.

Párosban a Hercegné Harcsa Erzsébet, Borda Ilona, a Balogh Arnold, Bartha Béla, valamint a Borda Ilona, Balaton Ferenc és a Fehér András, Fodor Alexandra duó lett a megye legjobbja 2014-ben.

Nézzék meg összefoglalónkat a rendezvényről:

Címkék: balogh józsef kupa, kaposvári ac, asztalitenisz, sport