Nagyszerűen sikerült az idei, sorrendben immár 32. Pek-Snack Balaton-átúszás: Az idén is több mint hétezren vállalták a nagy kihívást, hogy teljesítsék a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5200 méteres távot. A résztvevők a többszöri halasztás után remek időben úszhattak. 31 országból érkeztek sportemberek, és az indulók legnagyobb része ezúttal is az amatőrök közül került ki.

A mai szerződéskötés előtt kiderült: a népszerű rendezvényt 2015-ben is megtartják, és a nemzetközi hírű erőpróba továbbra is erősen kötődik majd Somogy megyéhez.

- Ez a rendezvény egy ilyen kiváló főszponzorral nyugalmat, biztonságot jelent, és reméljük, első alkalommal, július 4-én, az ismert helyszínek között le tudjuk bonyolítani - árulta el megmérettetés főrendezője, Szántó László.

Az igali székhelyű Pek-Snack Kft. már csaknem másfél évtizede támogatja a rendezvényt, és ötödször lesz a névadója.

- Nyilván, hogy az ötödik együttműködési megállapodást aláírtuk, elégedettek vagyunk a rendezvénnyel, az együttműködéssel. nagyon korrekt partneri kapcsolat alakult ki Szántó Lászlóval és a Balatonátúszó Sportklubbal. Szeretnénk jövőre és a későbbiekben is névadó támogatók lenni - foglalta össze a Pek-Snack Kft. ügyvezető igazgatója, Galántai János.

Akik szeretnének jól teljesíteni a jövő nyári Balaton-átúszáson, azok már most rendszeresen úsznak, és az egészséges életmód jegyében készülnek a nagy próbatételre.

Címkék: átúszás, 2015, balaton, sport