Itthon és idegenben egyaránt verhetetlen a Fino az új évadban. A kaposvári férfi röplabdázók egymás után 17 mérkőzést vívtak meg sikerrel, és többek között Tiranában, Kecskeméten és Kazincbarcikán is nyerni tudtak. Ráadásul saját pályájukon, a városi sportcsarnokban még szettet sem vesztettek. A Demeter-legénység kedden este, a Kazincbarcika legyőzésével jutott be a Magyar Kupa elődöntőjébe. Az év végi pihenésre azonban még várni kell egy kicsit: a Fino szombaton 16 órakor a hatodik helyen álló Pénzügyőr otthonában lép pályára. Az újonc fővárosiak eddig várakozáson felül teljesítettek az NB I-ben.

- Nem is biztos, hogy a meccs lesz nehéz, hanem az, hogy magunkat leküzdjük. Szeretnénk szépen befejezni ezt a féléves teljesítményt, mert szerintem széípne teljesítettünk a bajnokságban és a kupában is, valamint a CEV-ben - mondta Bozóki Bence.

Sorsdöntő meccs vár az NB I-es kaposvári női röplabdacsapatra a hétvégén. A nyolc közé jutásért küzdő Diamant-lányok Miskolcon lépnek pályára, és csak akkor maradhatnak versenyben, ha elhozzák a három bajnoki pontot. Mindenképpen biztató, hogy Szívósék az eddigi összes kötelező mérkőzésüket magabiztosan nyerték, és a fiatal borsodiak otthonában is ez a céljuk. A legutóbbi fordulóban a Budaörs legyőzése nem jelentett gondot.

- Idegenben mindig nehéz. Megpróbálunk addigra rendbe jönni, és jobb formába lendülni a mainál - válaszolta Mészáros Péter, 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem vezetőedzője.

A Miskolc-Diamant rangadó szombaton 15 órakor kezdődik.

 

Címkék: 1. mcm-diamant kaposvári egyetem, fino kaposvár, nb1, sport