Barátúri kapus bravúrjai is kellettek ahhoz, hogy szorossá tudja tenni a Kaposmérő a Balatonlelle elleni összecsapást. A két gárda színvonalas mérkőzést vívott egymással, mely Papp és Galgóczi góljaival 2-1-es Balaton-partiak sikerrel zárult. A hazai csapatból 0-2-nél Hunyadi talált a kapuba.

- Mai napon elsősorban a három pont begyűjtése volt a legfontosabb, ez sikerült, az más kérdés, hogy milyen körülmények között, számítottunk arra, hogy agresszív csapattal találjuk szemben magunkat, mint az elmúlt hetekben jónéhányszor, Kaposmérő megnehezítette a dolgunkat, ez ma is így történt - mondta Kenéz Szabolcs, a Balatonlelle SE játékos-edzője.

A kaposmérői együttes 15 mérkőzés alatt 17 pontot gyűjtött és a 12. helyen zárta a szezont.

- Nem lehetünk elégedettek magunkkal szemben, pár olyan meccsünk volt, ahol jobb eredményt is elérhettünk volna, nem sikerült, sok volt a sérülés, sok volt az eltiltás, tavasszal remélhetőleg jobban fogunk szerepelni - válaszolta Pap Máté, a Kaposmérő SE játékosa.

Balatonlellén van ok az örömre, a csapat egy döntetlen és egy vereség kivételével mindegyik mérkőzését megnyerte és nyolc pont előnnyel vezeti a bajnokságot.

- Remélem a keretünk együttmarad, illetve tudunk még erősíteni és akkor szép jövő előttünk - tette hozzá Kenéz Szabolcs.

A Balatonlelle közvetlen üldözője a Keszei Ferenc edzette Balatonkeresztúr, tőlük hat ponttal lemaradva a Balatoni Vasas áll a képzeletbeli dobogó harmadik fokán. Utánuk jön a Csurgó, Marcali, Nagybajom hármas, majd a két újonc, a Balatonboglár és a Segesd.

A tabiak Nagybajomban aratott bravúrgyőzelmükkel elkerültek a kieső helyről, de a Balatoni Vasast legyűrő Berzence is nagyot lépett a bennmaradás felé, ellentétben a pont nélkül álló, reménytelen helyzetben lévő Nagyberkivel.

Folytatás tavasszal.

 

Címkék: szünet, téli, foci, megye, sport