Valahol még javában tarthatott a vasárnapi ebéd, amikor már zörrent is az inkei csapat hálója Bárdudvarnokon. A 13 órakor kezdődött találkozó 6. percében Nemes volt eredményes. A bárdiak jó formában várták a mérkőzést, hisz a legutóbbi három fellépésükön hét pontot szereztek.

- Az Inkével sok nagy csatát vívtunk már, én úgy gondolom, hogy ők hazai pályán veszélyesebbek, de egy pillanatra sem óhajtom őket lebecsülni, úgy gondolom, hogy egy nagyon szoros mérkőzésen, ha a csapat fegyelmezett lesz és a tudásának a maximumát tudja nyújtani, akkor van esélyünk a győzelemre - mondta Szabó Sándor, a Bárdudvarnok edzóje.

Az inkei együttes legutóbbi két mérkőzésén tíz gólt kapott, így most elsősorban a védekezésre helyezte a fő hangsúlyt. A döntetlennel viszont nem elégedett volna meg a mérkőzés előtt.

- Egy fiatal csapat, igazából hullámzó teljesítmény, mert meccseink felét veszítjük, másik felét nyerjük, jól érezzük magunk, tehát igazából buli hangulat van, de ma mindenképpen nyerni szeretnénk - tette hozzá Kozics Kornél, az Inke csapatkapitánya.

A kiegyenlített küzdelmet hozó találkozó 34. percében az inkei Kiss Bálint is a kapuba talált. Ezt követően több gól már nem esett, így 1-1-es döntetlennel ért véget a mérkőzés.

A bárdudvarnokit leszámítva a csoport többi összecsapása valóságos gólözönt hozott. Mindenhol esett legalább négy találat. A listavezető Csököly 3-2-re verte a Mezőcsokonya második számú csapatát, a második helyezett Taszár II. pedig Mikében nyert 4-2-re. A taszáriakat három huszonötpontos csapat, a Tapsony, a Szabás és az Osztopán követi a tabellán.

A Kaposvár környéki gárdák közül a hatodik helyezett Kaposújlak Tapsonyban 2-2-es döntetlent játszott, a Sántos 5-2-re kikapott Görgetegen, míg a Baté 8-2-re verte a Lábod második számú együttesét. A negyedosztály Déli csoportjának záró fordulóját az előttünk álló hétvégén rendezik.

Címkék: november, megye, foci, sport