Az Alba Fehérvár otthonában aratott kiütéses győzelem után, mindenki arra számított, hogy a Jászberény otthonában is jó eredményt ér el a Kaposvári KK. A vendéglátók ehhez képest, a jó első negyedüknek köszönhetően simán átléptek Fekete Ádám csapatán.

- Igazából Jászberényben azt történt mint velünk Fehérváron. Minden összejött, amit rádobtunk Fehérváron igazából az beesett, iszonyatosan jó százalékkal dobtunk, működött a támadás, mentek a labdák. Jászberényben ez azt hiszem, hogy nem történt meg - mondta Horváth Márton, a KKK játékosa.

Sok idejük nem maradt a játékosoknak, hogy túltegyék magukat a hétvégi vereségen. Szerdán már a nemrég edzőváltáson átesett Zalaegerszeg látogat Kaposvárra.

- A tavalyi edzővel indultak idén is, de valamilyen okból kifolyólag, valószínűleg azért mert nem sikerült hozni a győzelmeket lecserélték ezt az edzőt, úgyhogy azt hiszem ez lesz a második vagy harmadik meccsük az új edzővel. Ez szintén egy óriási lehetőség arra, hogy behúzzunk egy mérkőzést - tette hozzá Horváth.

Szerencsére a játékosok is tudják, miben kell javulniuk a sereghajtó legyőzéséhez.

- Mindenképpen csapatjáték, meg kell osztanunk egymás mellett a szerepeket, passzolnunk kell, az egyéniséget ki kéne venni a játékunkból és akkor megtudjuk nyerni ezt a mérkőzést - válaszolta Benke Szilárd, a delfinek fiatalja.

A ZTE elleni mérkőzés szerdán 18 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban és egy győzelemmel Fekete Ádám csapata megerősíthené helyét a középmezőnyben.

Címkék: nb1/a, zte, kaposvári kk, sport, bajnokság