Nagy taktikai csata és kőkemény vedékezés jellemezte a Kaposvár-BVSC összecsapást, melyet a vendégek kezdtek jobban. Kotsidis szerezte az első negyed egyetlen gólját, kaposvári oldalról pedig a kanadai válogatott Vikalo talált be elsőként. A harmadik játékrész elején a Honvéd egykori klasszisa, Kovács Olivér kettőre növelte a somogyiak előnyét, de a BVSC Szabó Bendegúz és Létay találatával hamar egalizált. 5-5-ös állásról indult az utolsó negyed, amelyben már csak a Kaposvár dobott gólt. A 7-5-re végződő mérkőzés legjobbja Kovács Olivér volt, aki két találata mellett a védekezésben is jeleskedett.

- Hála Istennek Szécsi Zoli megint jól állt a lábán a kapuban és mi mezőnyjátékosok hozzátettük azt a védekezésben, amire szükség volt, úgyhogy én azt gondolom, pont annyi gólt lőttünk, amivel tudtunk nyerni, ez támadásban elég volt és leginkább azt gondolom, hogy védekezésben nyertünk - mondta Kovács Olivér.

A két csapat helyet cserélt egymással a tabellán: a Kaposvár szezonbeli negyedik győzelmével a hatodik helyről várhatja a folytatást.

Címkék: kvk, vízilabda, kaposvár, sport