Horváth Tomi szerencsére már egyre jobban érzi magát, a labdához pedig továbbra is szoros a barátság fűzi. A Kaposvári Rákóczi játékosa nemrég súlyos műtéten esett át, a rehabilitáció pedig még hosszú ideig eltart, ezért a városi kispályás öregfiúk-bajnokságban szereplő Pomeg ABC játékosai is úgy gondolták, segíteni szeretnének.

- A tavalyi évben megnyertük ezt az öregfiúk bajnokságot és volt egy évadzáró vacsoránk, ahol a csapat és a főszponzorunk Pomeg, alias Bauer János úgy döntött, hogy nem fogjuk ezt az összeget szerelésre, vagy vacsorára felhasználni, hanem egy nemes célra szeretnénk felajánlani - mondta Tóth Norbert, a Pomeg ABC játékosa.

null

A Pomeg ABC csapatában több egykori Rákóczi-játékos rúgja a bőrt, így Lassu József és Szabó Miklós is. Az együttes tagjai fontosnak érezték, hogy jótékonykodjanak Horváth Tamás részére.

- Többünknek hasonlókorú gyermeke most már van, és ugye a futballhoz kötődünk most már 30 éve, ezért Horváth Tamásnak szeretnénk felajánlani, ezt a csekély összeget - tette hozzá Tóth Norbert.

A Pomeg ABC nemcsak a pályán kívül nyújt átlagon felüli teljesítményt, jelenleg pontveszteség nélkül vezeti a bajnokságot.

- Jelen pillanatban az öregfiúk bajnokságunk a legszínvonalasabb bajnokság, hisz azok a játékosok, akik az első osztályban kiöregedtek, azok az öregfiúk bajnokság felé veszik az útirányt, és ott legalább hat-hét azonos képességű csapat van, amelyik bármikor képes kiugró eredményre - értékelt Böröczi Zoltán, a Sportpálya 2004 Egyesület alelnöke.

A öregfiúk-bajnokság következő fordulóját csütörtökön 17 órai kezdettel rendezik a Városi Sportcsarnok műfüves pályáján. A Sportpálya 2004 Egyesület az őszi kispályás szezon után terembajnokságokat is szervez, melyekre még lehet jelentkezni.

Címkék: pomeg abc, horváth tamás, segítség, rákóczi, sport