Szigetszentmiklósra látogatott a Merkantil Bank NB II. 11. fordulójában a Kaposvári Rákóczi FC. Márton Gábor csapat három vesztes mérkőzés után igyekezett javítani mérlegén. Ennek megfelelően a kaposvári csapat kezdte aktívabban a mérkőzést. A 2. percben Dominic tört be a tizenhatoson belülre, az alapvonalról visszagurított Rajczi elé, aki a kapu mellé lőtt. A 19. percban aztán megszerezte a vezetést a Rákóczi. Albert tette szépen a labdát Nagy Krisztián elé, aki lefutotta a védőjét és nyolc méterről higgadtan a kapu bal lőtt. 0-1.

Négy perccel késöbb jött az újabb vendég találat. Kovács Olivér eresztett el egy lövést jó 25 méterről, a labda lepattant a hazaiak kapusa előtt és a bal sarokban kötött ki. 0-2. A 31. percben már hárommal ment a Rákóczi. Nagy Krisztiántól indult el a szélen, az ő beadása után Rajczi fejelt kapura és a labda Pollákról a hálóban pattant. 0-3. A félidő végére mégnagyobb bajba került az SzTK, hiszen a lefújás előtt Vágó kapott piros lapot, így emberhátrányba kerültek a hazaiak.

Lassabb tempóban indult a második játékrész. Tíz perc játék után Luka Dominic és Jasarevic próbált veszélyeztetni, de egyik kapunál okozott igazi veszélyt a próbálkozás. A 60. percben kettő emberelőnybe került a Rákóczi. Hevesi-Tóth rántotta le Albert Ádámot, ami után azonnal villant a piros. A folytatásban mindkét csapat a cserékkel és a sárga lapok begyűjtésével volt elfoglalva, így komolyabb helyzet már egyik oldalon sem alakult ki.

A Rákóczi ezzel megtörte három mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozatát és elhozta a három pontot az SzTK otthonából. Folytatás jövőhéten a Szeged ellen.

Szigetszentmiklós TK-Erima - Kaposvári Rákóczi 0-3 (0-3)

Vezette: Nazsa Tamás

SzTK-Erima: Horváth László - Pollák, Vágó, Tóth, Osváth - Hevesi-Tóth, Kállai (Jasarevic 46.), Kollega, Bonifert (Kvekvesiri 31.) - Szepessy (Sipos 75.), Szabó Vezetőedző: Várhidi Péter

Kaposvári Rákóczi: Somodi - Bank, Kovács O., Földes - Lakatos, Kiss M., Albert (Kovács T. 69.), Nagy K., Dominic (Fejős 75.) - Rajczi, Király (Karacs 61.) Vezetőedző: Márton Gábor

Gól: Nagy Krisztián 19., Kovács Olivér 23., Pollák Zoltán (öngól) 31.,

Sárga lap: Szabó, Jasarevic, Kvekvesiri ill. Kiss M., Albert, Karacs

Piros lap: Vágó 45., Hevesi-Tóth 60.

Címkék: kaposvári Rákóczi, szigetszentmiklós, nb2, sport