Az élvonalba hosszabb idő után visszatért jászságiak jól kezdték a szezont: pontot csentek a Vasas és az újpest otthonából, és ugyancsak idegenben verték meg a TF gárdáját. Pénteken este öt szettes, nagy csatát vívtak a Nyíregyházával, és végül vesztesen hagyták el a játékteret. A két idegenlégióst is felvonultató együttes hat ponttal a hetedik helyen tanyázik, és ahogy Deme Gábor vezetőedző fogalmazott, győzni jön a somogyi megyeszékhelyre is.

A Diamant-lányok jó formában, kellő önbizalommal várják a kezdést. A csapat a legutóbbi mérkőzéseken egységes, pontos játékot mutatott, aminek meg is lett az eredménye. Érdekesség, hogy a kaposváriak legutóbb 2012 tavaszán produkáltak olyan sorozatot, mint most: legutóbb akkor nyertek egymás után három meccset játszmavesztés nélkül.

Rák Rebeka és társai vasárnap kiegyeznének egy szorosabb találkozóval is, de abban bíznak, hogy folytatódik a szép győzelmi sorozat. (A juniorok összecsapása 13 órakor kezdődik.)

A csapat várja a szurkolókat, és mindenkit arra bíztat, hogy a lefújás után is maradjon csarnokban, ugyanis 18 órakor indul útjára a labda a Fino-Dág férfi rangadón.

Címkék: 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem, Jászberény, röplabda, sport