Öt meccsből hármat nyertek a Diamant-lányok, így jó formában, kellő önbizalommal várják a folytatást. Pénteken az a Palota RSC lesz az ellenfél, amely még nem szerzett pontot az új évadban. A papírforma alapján egyértelmű cél a győzelem, de mint tudjuk, ezek a meccsek rosszul is elsülhetnek, ha nem figyel oda már az első perctől kezdve az esélyesebbnek tartott csapat. A kaposváriak sokat dolgoztak a héten, és nagyon fogadkoznak, hogy megszerzik a három pontot.

Vasárnap délután a Jászberény látogat a somogyi megyeszékhelyre. Az újonc eddig a várakozáson felül teljesített: nyerni tudott a TF otthonában, és pontot rabolt a Vasas, majd az Újpest csarnokából is. Az idegenlégiósokkal megerősített együttes ellen nagy csatára számítanak Szívósék, de bíznak benne, hogy hazai pályán összejöhet a siker.

Vasárnap egyébként kettős rangadó lesz a városi sportcsarnokban: 15 óra 30 perckor kezdődik a Diamant-lányok Jászberény elleni összecsapása, 18 órától pedig a Fino-Dág meccs. A belépés mindkét találkozóra ingyenes.

Címkék: palota, jászberény, 1. mcm-diamant kaposvári egyetem, nb1, sport