A Szolnok elleni egyenlítő találat végül nem ért egy pontot sem a Rákóczi futballcsapatának, a vendégcsapat két talált góllal győzött a másodosztályú pontvadászat 10. fordulójában. A kaposváriak három vereség után, szombat délután fél háromtól a Szigetszentmiklós otthonában folytatják szereplésüket. Márton Gábor vezetőedző a legutóbbi meccs után elárulta, mi az amivel elégedetlen.

- Természetes, hogy a helyzetkihasználás meg a végjáték. Biztos, hogy van képességbeli probléma, nem sikerült úgy megerősíteni a keretet, ahogy szerettük volna. biztos van fejprobléma is. Egyelőre nagyon fiatal a csapat, ez a legnehezebb, hogy foylamatos teljesítnényt nyújtani. és a legfontosabb, a végjáték, egyelőre nem tudjuk az i-re feltenni a pontot - értékelte a csapat helyzetét Márton Gábor.

Jó passzban vannak a kaposvári vízilabdázók. Együttesünk legutóbbi két bajnokiját megnyerte: a Szeged elleni siker után a KSI otthonából is elhouzta a pontokat. A fiúkra nagy rangadó vár a hosszú hétvégén: szombaton 16 órakor a szomszédvár Pécsi VSK ellen szállnak vízbe a városi fürdőben, a győzelem reményében.

Nem pihennek a hétvégén az NB I-es kaposvári röplabdázók sem. A Fino továbbra is veretlen együttese és a Diamant ugyancsak jó formát mutató csapata egyaránt dupla fordulót játszik. A két alakulatnak pénteken idegenben, vasárnap pedig hazai környezetben lesz fontos meccse.

- Pénteken emgyünk Újvárosba, egy fiatal csapathoz, ahonnan sok embert elvittek. Vasárnap a Dágot fogadjuk, ott is győzelmet várok - mondta Németh Ferenc a Fino Kaposvár játékosa.

- A folytatástól győzelmet várok. Pénteken Palotán játszok, három pontra számítok. A Jászberény nehéz lesz, mert jó mecsceket játszott erős csapatokkal, de igyekszünk ott is kihozni magunkból a legtöbbet - tette hozzá Rák Rebeka, az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem csapatkapitánya.

Vasárnap délután igazi csemege vár a sportbarátokra, hiszen egymás után lép pályára a két röplabdacsapat a városi sportcsarnokban. A Diamant-lányok fél négykor, a Fino-fiúk pedig hat órakor kezdenek, a dupla rangadóra ingyenes a belépés. A meccsekről helyszíni közvetítésben számolunk majd be!

Címkék: hosszú hétvége, 1. mcm-diamant kaposvári egyetem, kaposvári vk, fino kaposvár, sport