A Toponár-Juta szomszédvári rangadón is mindössze egy gól döntött. A mérkőzés ennek ellenére végig nagy küzdelmet hozott:

A jutaiak jó formában várták a találkozót, az előző két meccsüket kapott gól nélkül, magabiztosan nyerték meg, eközben a házigazda toponári csapat két év után tért vissza a megyei másodosztály Déli csoportjába.

A magyar orvosválogatott technikás középpályása, a jutaiakat erősítő dr. Fazekas Gábor járt legközelebb a gólhoz a Toponár elleni rangadó első félidejében. A küzdelmes találkozón a védelmek jól zártak, mindkét csapatnak nagy erőket kellett mozgósítania a győzelemért.

A találkozó egyetlen találata a 48. percben esett, ekkor a Rákóczi-nevelésű Mátés Balázs lőtt gólt a toponári kapuba. A Juta csapata győzelmével az ötödik helyre lépett fel a tabellán, míg a hazaiak a tizenegyedikre csúsztak vissza.

A 7. fordulóban a dobogós helyeken lévő csapatok mindegyike nyert: a listavezető Magyaregres 2-0-ra Patalomban, a zákányiak 3-2-re Barcson, a Hetes pedig hazai pályán 5-1-re a Gyékényes ellen. A forduló meglepetését a Somogyszob szolgáltatta Mezőcsokonyán elért 1-0-s sikerével. Folytatás hétvégén.

Címkék: foci, megye, bajnokság, sport