Mint arról már beszámoltunk: a Kaposvári Rákóczi FC saját nevelésű fiatal játékosát, Horváth Tamást néhány hete súlyos baleset miatt megoperálták. Felépülése, rehabilitációja hosszú időt vesz igénybe és súlyos anyagi terhet jelent családja számára. 

Szerencsére sokan szorítanak a beteg sportolóért, és sorra érkeznek a felajánlások. Most a PMFC Klubja is csatlakozik az MVM-Paks kezdeményezéséhez, amely "Gyógyulj meg, Tomika! Segítünk!" néven indult útjára.

Szatmári Lóránd ennek szellemében a Paks elleni hazai bajnoki mérkőzés előtt felajánlotta tavalyi mezét, melyet az egész NB I-es csapat dedikált. Lóri aláírásokkal ellátott szerelésére mostantól kezdve 2014. október 25-éig, a hajrapecs(kukac)pmfc.hu e-mail címen lehet licitálni, a kikiáltási ár: 10 000 forint! A licitlépcső 1 000 forint - írja a pécsiek honlapja.

Fotó: pmfc.hu
Fotó: pmfc.hu

A licitálóktól azt kérik, az üzenetbe feltétlenül írják meg nevüket, telefonos elérhetőségéüket, valamint a felajánlott összeget. A licitálás aktuális összegét felhívásuk alján tüntetik fel. A licit végén befolyt összeget a PMFC-MATIAS Horváth Tamásnak ajánlja fel.

A Kapos Televízió is támogat egy kezdeményezést. A Rákóczi FC korábbi elnöke és a Győri kft. korábbi tulajdonosa rajtunk keresztül bocsátja árverésre azt a Barcelona-mezt, amelyet az egykori bolgár klasszis, Hriszto Sztoicskov dedikált. A kikiáltási ár 10 ezer forint, és egy hónapon át várjuk a felajánlásokat az arveres(kukac)kapostv.hu email címen.

Címkék: horváth, tamás, segítség, sport