Az idei ezüstérmes Fino Kaposvár legénysége a nyolcaddöntőben a SZESE Győr – SZTE EHÖK SE találkozó győztesével találkozik majd, a négy közé jutásért pedig várhatóan a Kazincbarcika lesz majd az ellenfél.

Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es női röplabdacsapata a nyári szünetben alaposan megerősödött Fatum-Nyírsuli együttesével találkozik a nyolcaddöntőben. A továbbjutás sorsa két mérkőzésen dől el.

A férfiaknál húsz, a hölgyeknél tizenhét csapat nevezett, így előbbieknél négy, utóbbiaknál egy párnak kell selejtezőt játszania. Azoknál a pároknál, ahol azonos osztályban szereplő klubok kerültek össze, oda-visszavágós rendszerben mérkőznek a csapatok, ahol viszont osztálykülönbség van, ott egy meccset játszanak az alacsonyabb osztályú klub pályaválasztásával.

A selejtezőket október 31-ig kell lejátszani, a nyolcaddöntő meccseire november 30-ig, a negyeddöntőt december 31-ig, az elődöntőt pedig január 31-ig kell lebonyolítani. A döntők és a bronzmeccsek később kijelölendő helyszínen, jelen állás szerint február 14-15-én kerülnek majd megrendezésre, de a dátum egy esetleges televíziós közvetítés esetén akár változhat.

Címkék: Magyar Kupa, Fino, Diamant, röplabda, sport