Egy-egy személyi változást leszámítva együttmaradt az 1. MCM SE játékoskerete az 2014/2015-ös NB II-es bajnoki szezonra. Csak Lengyel Dániel távozott, aki a Szuper Ligában pallérozódik tovább, Fenyvesi Istvánnal és a térdsérüléséből felgyógyuló Gábor Leventével viszont erősített a csapat.

- Úgy készültünk a szezonra, hogy az első háromban szeretnénk benne lenni, de minimum az első négyben, de az az igazság, hogy a csapatok nagy részét nem ismerjük, sok új csapat van, a régiek, akiket ismerünk, azok nagyon erősek, úgyhogy azért lesznek riválisok bőven - vélekedett az esélyekről Csendes Róbert, az I. Magyar Cukor Manufaktúra SE szakosztályvezetője.

A Cukor az első fordulóban a Soproni Turris SE együttesével mérkőzött. Lapat Krisztián tanítványai jó eredménnyel szerették volna kezdeni a pontvadászatot.

- Sok játékosunk nincs itt, egy része az iskolai elfoglaltsága miatt és vannak sérültjeink, mi becsületesen le akarjuk játszani a mérkőzést. Ami sikerül, az lesz - tette hozzá Varga György, a soproniak játékosa.

Ezen a napon valóban nem esélye a Sopronnak a Cukor ellen. Már az első párok után borítékolható volt a fölényes hazai siker. Az MCM 4:0-nál 200 fával tartott előrébb, végül pedig 7:1-re nyert, 505 fa különbséggel. A csapat legjobbjai ezúttal a 458 fával záró Szommber Gábor és a 441 egységig jutó Gábor Levente voltak. A listavezető kaposváriak a következő fordulóban a Zalakomár vendégei lesznek.

Címkék: mcm, sopron, teke, kaposvár, sport