A futballisták újabb eseménydús napot zártak. A sok emlékezetes derbi közül e helyen csak kettőt emelnénk ki: 30, azaz harminc gól esett a svéd Vasalund és a szlovák Tatran Betliar U15-ös leány mérkőzésén, 27-3-as leosztásban, az U10-es fiúknál pedig a portugál Almada 18 gólt rámolt be a Kaposvölgyének. 

A Kodály iskolában hat mérkőzéssel folytatódott a nemzetközi röplabdatorna. A leányoknál 3-2-es győzelemmel mutatkozott be a Csitári Virág vezette somogyi válogatott, a Kaposvári Röplabda Akadémia A-csapata pedig elkönyvelhette második sikerét is. A nyolc együttest felvonultató fiú viadalon a magyar ifjúsági válogatott A és B együttese küzdött meg egymással, és nyert az A-gárda.

A kézilabdatorna három helyszínén, kedden is potyogtak a gólok. A 12 éveseknél a Mesztegnyő nyerte a somogyi rangadót, a nagyobbaknál pedig több újabb izgalmas meccset végigizgulhattunk. A 14 éves holland lányok Nagybajomban verték meg két góllal ukrán ellenfelüket.
A kosárlabdázók sem pihentek: összesen 17 mérkőzés kapott helyet a programban. A KKK fiataljainak ezúttal is jutott sikerélmény, a lányoknál pedig a Gyakorlós Csibék gárdája örülhetett az U12-es kaposvári rangadó lefújása után.

A második nap eredményeit az alábbi linkekre kattintva, az eredmények menüpont alatt nézhetik meg:

http://www.youthfootballfestival.org
 
http://www.youthbasketballfestival.org
 
http://www.youthhandballfestival.org
 
http://www.youthvolleyballfestival.org

Címkék: festival, youth, football, sport