A dombóvári együttesben több korábbi kaposvári játékost felfedezhettünk, a kispadon pedig az ugyancsak somogyi Bőzsöny János ült. Az első félidő nem sok izgalmat tartogatott, a kaput először Albert vette célba sikerrel, de a hálóőr a helyén volt. A 45. percben megszületett a találkozó első gólja: Albert beadása után Méhn a saját kapujába juttatta a labdát. 1-0.

A második játékrészre sort cserélt Márton Gábor vezetőedző. A legnagyobb lehetőség Luka Dominic előtt adódott, aki középről, hét méterről a kapu fölé lőtt. A fiatal középpályás a 73. percben remekül ment el a bal szélen, a beadása után Házi közelről a hálóba továbbított. 2-0. Bő egy perc múlva Nagy Krisztián állította be a  3-0-ás végeredményt. A Balatonlelle után a Dombóvár ellen is győzelemmel hagyta el a játékteret a formálódó Rákóczi.

– Kicsivel frissebb volt a csapat, mint szombaton. A rutin és a minőség egyelőre hiányzik a csapatból: vannak ügyes fiatalok, de őket olyan együttesbe lehet beépíteni, amelyben megvannak az előbb említett feltételek. Addig, amíg a háttérben megy a civakodás, nehéz lesz igazolni, ráadásul a piac folyamatosan ürül. Akik erősítést jelentettek volna, már elvitték más klubok. Ez a csapat jelen állapotában megjósolhatatlan, hogy mire képes az NB II-ben. Ez jól és rosszul is elsülhet - értékelt a mérkőzés után a zöld-fehérek vezetőedzője, Márton Gábor.

A Rákóczi a következő edzőmérkőzését pénteken 18 órától vívja a Kozármisleny otthonában.

Kaposvári Rákóczi FC–Dombóvári FC 3–0 (1–0)

Kaposvár, Rákóczi-stadion 100 néző. V.: Mód (Mayer, Nagy A.).

Rákóczi: I. félidő: Somodi – Földes, Kovács O., Jovetics, Kiss M. – Kovács T., Zsdrál – Karacs, Albert, Nagy K. – Fejős.

II. félidő: Rusák – Vadas, Rácz, Lakatos, Hadaró – Hampuk, Murányi – Házi, Albert (Nagy K., 61. p.), Luka – Murai. Vezetőedző: Márton Gábor.

Gólszerzők: Méhn (45. p. - öngól), Házi (73. p.), Nagy K. (75. p.)

Címkék: felkészülési, dombóvár, rákóczi, sport