Elnökségi ülést tartott a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapatának vezetése, és a megbeszélésen több fontos döntés született.

A tavalyi év tapasztalatait leszűrve az egyesület operatív működtetésében több változtatást kezdeményeztek a megjelentek. Ennek szellemében megerősítik a gazdasági ügyintézés vonalát és egy ügyvezető testületet hoztak létre, amely a napi működtetés zavartalanságáért felelős. Ennek tagjai: Tálos Tamás gazdasági vonalon, Gelencsér László és Demeter György sportszakmai vonalon és dr. Borbély Csaba koordináló szerepkörben felelős az ügymenetért

Az elnökség kiemelten foglalkozott Geiger András személyével, akit szeretnének továbbra is a klub mellett tartani. Több lehetőség is felmerült, amelyek tekintetében nyilvánvalóan a család és a családi vállalkozás jelentette feladatok miatt az idén visszavonuló csapatkapitány mondta ki a végső szót. Mindezeket figyelembe véve az elnökség – a jelenleg üres – ötödik elnökségi tag helyre kéri fel volt játékosát.

A költségvetés mindig a legtöbb kérdést generáló téma, és ez most is így volt. Az elnökség döntött, hogy a tervezett költségvetés mekkora része költhető bérre, amely egyben tárgyalási alapot is jelent a következő évi játékos keret tekintetében. Ez utóbbi az a terület, amely a szurkolókat is a legjobban érdekli. Az már korábban eldőlt, hogy Demeter György marad a Fino kispadján, aki a szakmai stábban nem tervez változtatást, így továbbra is Zarka Péter lesz a másodedző-statisztikus.

A tavalyi keretből már távozott Dávid Csanád, ő a Kecskemét ajánlatát fogadta el. A szezon végén minden játékosnak lejárt a szerződése, így azokat – akivel a klub továbbra is számol – újra kell tárgyalni. Minden bizonnyal sokakat érdekel, hogy kivel kívánja a klub Geiger András helyét pótolni. Nos, neveket még ebben a stádiumban hiba lenne megnevezni, de alapvetően olyan játékosokkal tárgyal a klub, akiknek már volt kaposvári kötödése.

Címkék: Geiger, Demeter, igazolás, Fino, röplabda, sport