Újabb teniszversennyel várták a sportág szerelmeseit a Donneri Sportközpontban. Az Old Boy kupán elsősorban az idősebb korosztály versenyzői mutathatták meg, hogy még nem járt el felettük az idő.

- 16. alkalommal rendezzük meg az Old Boy kupát, ami most már egy hagyományos verseny, mindig júniusban kerül megrendezésre. Az az érdekessége, hogy öt évenként vannak a kategóriák, 35 év feletti férfi versenyzők indulhatnak és egészen 65 éves korig, illetve 65 év felett is lehet versenyezni - mondta a Donneri Sportközpont vezetője, Witz Viktória.

Dávid Lajos két évvel ezelőtt már örülhetett egy páros győzelemnek az Old Boy kupán. A legfontosabb azonban akkor is, és most is a jó hangulat volt. A legtöbben az 55 év feletti kategóriában vágtak neki a versenynek.

- Sikerült kiválasztanom a legerősebb és legnépesebb mezőnyt, mert most hallottam, hogy 55 év fölött már több mint tizen vagyunk és elég, úgymond nemzetközi a verseny, mert nagyon sok vidéki van, vannak Pécsről, Nagyatádról, úgyhogy erős mezőny lesz, de bízom benne, hogy a hétközi formámat túl tudom szárnyalni és egy-két meccset meg tudok nyerni - árulta el Csutor Ferenc.

Az idei Csillagfény kupát július 4-én, pénteken rendezik majd, és minden amatőr és profi jelentkezőt szívesen várnak a szervezők.

Címkék: donner, tenisz, verseny, sport