Újabb sikeres évadot zárt a kaposvári kispályás labdarúgó-bajnokság. A három csoport és az öregfiúk-pontvadászat legjobbjait a hagyományokhoz híven az Arany úti sportcentrumban köszöntötték. A dobogós helyezettek érmeket, a győztesek kupát kaptak és a gólkirályok sem tértek haza üres kézzel.

- Gratulálok az első három helyezettnek, és a többieknek is, hogy évről évre egyre töb játékos vesz részt ebben a sorozatban. Szeretném megköszönni a szervezőknek, hogy fegyelem és rend van a pályán és azon kívül. Ez a sorozat fejlődik, és még több csapat lesz - mondta a kaposvári sportbizottság elnöke, Dér Tamás.

null

Az öregfiúk-bajnokságban megvédte bajnoki címét a POMEG ABC-Hawaii alakulata: a csapat magabiztosan, két pontot vesztve lett első.

A harmadosztályban a Somogy Sportja All Stars.

A másodosztályban pedig a 80-as évek eszpresszó együttese szerezte meg a pontvadászat első helyét.

2014-ben az I. osztály győztese Milf FC csapata lett.

- Köszönjük szépen először is, hogy részt vehettünk ebben a bajnokságban. Úgy volt, hogy nem tudunk erősíteni, de sikerült, és a szponzortoknak köszönhetően végig is tudtuk játszani a bajnokságot. Ennek köszönhetően egyetlen vereséggel le tudstuk hozni a bajnokságot, aminek nagyon örülünk - mondta a MILF FC játékosa, Plajbász István.

Az aranyérmes csapat a Kaposstil-FIFA és a Fagyszauna Kaposvár legénységét előzte meg a dobogón.

A Sportpálya 2004 Egyesület már tíz éve szervezi a városi bajnokságokat és tornákat - közmegelégedésre.

- Az egyesületünk arra szegődött tíz évvel ezelőtt, hogy a kispályás labdarúgást népszerűsítse. ma már négy csoportban zajlanak a küzdelmek, ez 500 embert jelent hetente, sportszerű keretek között. Azon dolgozunk, hogy még jobb feltételeket teremtsünk a csapatoknak, a bázist meg tudjuk tartani. Még több fiatalt várunk, várjuk az utánpótlást - árulta el a Sportpálya 2004 Egyesület egyesületi elnöke, Kiss Ernő.

A következő évad a nyári pihenő után indul, a remények szerint hasonló létszámmal és színvonalon.

Címkék: milf, foci, sport