Eddig igazán eredményes volt a Crystal SC idei szezonja. A kaposváriak májusban is jól teljesítettek: a Regionális Diákolimpia döntőjén 19 érmet szereztek. Kárpáti Kitti a pécsi remek szereplés után a vidékbajnokságon is nagyszerűen szerepelt.

- Nagyon izgultam, mert egy évet kihagytam, most tértem vissza. Izgultam, hogy fog sikerülni. Sokat készültem rá, és a dobogóval elégedett leszek. Az eredményhirdetés pillanatában tudtam meg, el sem hittem. Három aranyat nyertem, és nagyon örültem. Szerintem sokat fejlődtem, ezért dolgozok tíz éve. Most lesz a hétvégén az országos diákolimpia, oda is szeretnék egy dobogót valamelyik szerrel, remélem, összejön - mondta Kárpáti Kitti.

A 14 éves Takács Dalma ugyancsak szép sikerrel zárta a vidékbajnokságot.

- Egész tavasszal erre készültünk, az egyik legfontosabb volt. 18-an indultunk, labdával és szalaggal. Mindhárommal első helyezett lettem. nehéz volt a mezőny, de megbirkóztam vele. Próbáltam hibátlan gyakorlatokat bemutatni, és sikerült megőrizni az első helyet.

Az előttünk álló hétvégén a klub versenyzői Nagyatádon lépnek szőnyegre.

- Szerintem több gyerek lesz, mert országos lesz. Megpróbálom hibátlanra megcsinálni, és a dobogóra felállni - tette hozzá Takács Dalma.

A vidékbajnokságon a serdülők között Rácz Dorottya karika gyakorlatával aranyérmes lett. Csapatban a Takács Dalma, Márvai Csenge, Juhász Kata, Polák Barbara összeállítású junior együttes első, a serdülő gárda pedig harmadikként zárt. A lányok az októberi országos bajnokságon is megmutathatják majd, mit tudnak.

Címkék: crystal, csúcs, sport