Az Arany úti asztalitenisz csarnokban gyűltek össze a megye legjobb amatőr játékosai, hogy eldöntsék, ki a legjobb a 2014-es körverseny kaposvári fordulójában.

- A somogyi körverseny egyik fontos állomása a MCM nevével fémjelzett verseny, ismét itt vannak a megye minden részéről, és jó mérkőzéseket láthatunk - mondta Domján Tamás, a Somogy Megyei Asztalitenisz Szövetség elnöke.

Az asztalitenisz kortalan sportág, az idősebbek és a fiatalok körében egyaránt népszerű Somogyban.

- Őrzi a népszerűségét, és azért azt meg kell említeni, hogy Somogyban az asztalitenisz több mint 90 éve van jelen - tette hozzá Domján Tamás.
akció

- Örülünk annak, hogy lehetőségünk van egy ilyen szakág támogatására is, mert tudjuk azt, hogy mennyi gyereknek adunk lehetőséget, hogy sportolhassunk 50-60 diák jár ide naponta - válaszolta Fodor Ákos, az 1. MCM Kft. marketing menedzsere.

A Siófoki VSE férfi indulói kitettek magukért: egyéniben és vegyes párosban is felállhattak a dobogó valamennyi fokára. Egyéniben Balogh Arnold, párosban a Balogh, Barta duó győzött, a vegyes párosok között pedig a Krausz, Garbóczi kettős bizonyult a legjobbnak.

A hölgyek mezőnyében egyéniben Borda Ilona, párosban pedig a Garbóczi, Tormáné egység állhatott fel a dobogó legfelső fokára. A megyei körverseny az ősszel folytatódik Fonyódon.

Címkék: ping, pong, siófok, sport