A technikai tudás nemcsak a labdarúgásban, hanem bizony a lángos evésben is fontos. A Mézga Focisuli tehetségei ebben is az élen járnak. Az egyesület gyermeknapi rendezvényén az óvodásoktól a tizenhét évesekig bezárólag több mint százan vettek részt.

- A gyerekek, akik eljöttek, azok bitangul jól érezték magukat. Sok olyan élvezetes program volt, amit végig tudtunk csinálni, sajnos a végefelé ezt az időjárás elrontotta, de úgy érzem, hogy a célját elérte - mondta Horváth János, a Kaposvári Mézga Pek-Snack Focisuli klubvezetője.

null

A szülők számára is élménnyel teli volt a nap. Focis programok, 2014 méteres futás, valamint célba rúgó és dekázó verseny is várt rájuk és gyermekeikre.

- Focisulin kívül a szülőket is egy kicsit összehozza, mi azért egy kicsit találkozgatunk, de csak egy-egy pillanatra, így családi napként, gyereknapként érvényesült a mai nap. Jó volt, nagyon jó volt, ez az eső most nem kellett, de egyébként szuper volt - tette hozzá Surányi Péter.

- Először futóverseny volt, utána fociztunk, utána pedig volt egy kis ügyességi verseny - válaszolta Mányoki László, Kaposvári Mézga Pek-Snack Focisulitól.

null

Lufifújásban is kipróbálhatták magukat a gyerekek. Pintér Bálint ebben a versenyszámban is dobogós helyen végzett.

- A lángosevő versenyben harmadik lettem, a lufifújó versenyben pedig második - mondta Pintér Bálint.

null

A nagy vihar után a csúszós talaj sem riasztotta vissza a gálamérkőzés résztvevőit. A Mézgás Apukák és a Most Médiacsoport találkozója gólgazdag 6-6 arányú döntetlennel ért véget, mely után a házigazdák büntetőkkel diadalmaskodtak. A szervezők ígérik, hogy a nagy sikerre való tekintettel, jövőre is rendeznek majd gyermeknapot.

Címkék: gyermeknap, focisuli, mézga, sport