Nem szerzett pontot a siófoki együttes a rájátszás első négy fordulójában. A múlt szombati, Békéscsaba elleni hazai sikernek köszönhetően azonban mégis megmaradt az esély arra, hogy megszerezze a hatodik helyet. A tavalyi 10. helyezéshez képest ez mindenképpen nagy eredmény lenne.

- Közel azaonos képességűek a csapatok. Sok minden befoplyásolhatja a mérkőzést. Bárki lesz a pályán, küzdeni fogunk, hogy mire lesz elég, meglátjuk - mondta Golovin Vlagyimir a siófokiak vezetőedzője.

A Balaton-parti lányok remek tavaszt produkáltak, és szeretnének szépen búcsúzni kitartó és lelkes közönségüktől. Mindezt a hétfői, polgármesteri köszöntőn is elmondták.

- Nagyon örülök a Magyar kupa harmadik helynek. a bajnokságban meglepetés volt az ötödik hely, de otta helyünk az 5-8. helyen. Jó lenne a hatodik helyet elérni - tette hozzá Erdősi Ildikó.

Ehhez nem kell mást tenni, mint megverni a váciakat, ami az alapszakasz hazai mérkőzésén is sikerült. A hatodik helyhez az is szükséges, hogy a Fehérvár legyőzze a Békéscsabát, amire ugyancsak van esély. A siófokiak a következő évadban szeretnének még jobban teljesíteni.

- Mindenképpen azon vagyunk, azon dolgozunk. Próbáljuk együtt taratni a csapatot, és azon dolgozunk, hogy egyre eredményesebbek legyünk - Németh Csilla Siófok KC-Galerius Fürdő

Az évadot záró Siófok-Vác rangadó szombaton 18 órakor kezdődik a Beszédes iskola tornatermében.

Címkék: hatodik, hely, siófok, sport