A kék mezben pingpongozó Tollas Vivien négy egyéni mérkőzéséből hármat is megnyert a mohácsiak elleni hazai bajnokin. Emellett pedig Baksa Ivettel az oldalán párosban is győzni tudott. Természetesen nemcsak Tollas, hanem a Kaposvári AC többi hölgyversenyzője is kitett magáért a hétvégi bajnokin, ami az NB I-es pontvadászat Nyugati csoportjának 19. fordulója volt.

- A két páros is jött és még eddig nem vesztettünk mérkőzést. Én maximum ötre tippelnék a végére, és ez azt jelentené, hogy átvesszük a Mohácstól a harmadik helyet, és valószínű akkor maradunk is, mert három olyan meccsünk van vissza, amit már sajnos nem fogunk tudni megnyerni - mondta a Kaposvári AC vezetőedzője, Kátainé Váradi Gyöngyi.

A kaposváriakat fűtötte a visszavágás, hisz Mohácson 11:7-es vereséget szenvedtek. Magyarcsik Laura egyéniben három győzelmet aratott a hétvégi bajnokin. A házigazdák dolgát valamelyest könnyítette, hogy ellenfelük tartalékos összeállításban érkezett a mérkőzésre. Bohus Melinda már tíz esztendősen bemutatkozhatott az NB I-ben.

A mohácsiak erejéből mindössze négy pontra futotta a Kaposvár vendégeként. A házigazdák 14:4 arányban diadalmaskodtak. Tollas és Magyarcsik mellett Baksa Ivett és Fekete Zsuzsanna is remekelt a mérkőzésen. A két hölgy mindegyik ellenfelét legyőzte. A nyolcadik helyen álló kaposváriak legközelebb Nagykanizsán ragadnak majd ütőt. A hölgyek a Sörgyár I-es számú csapata ellen mérkőznek vasárnap délelőtt 11 órakor.

Címkék: ping, pong, asztalitenisz, sport