Igazi kulturális kikapcsolódásra várták a Csík Ferenc Olimpiai Támogatási Program egyik versenyzőjét és családját a Csiky Gergely Színházba.

- Büszkék vagyunk, boldogok vagyunk és nagyon nagy örömmel hívunk meg ide olyan sportolókat, olyan teljesítményt nyújtó embereket, jelen esetben sportolókat, akik egészen komoly hírnevet szereznek ennek a városnak és nemzetközi szinten is olyan eredményeket érnek el amire büszkék vagyunk - mondta Hornung Gábor, a Csiky Gergely Színház sajtóreferense.

Az egyre ismertebb programot nem csak pénzzel, hanem különböző felajánlásokkal is támogathatják a kaposváriak.

- Nemcsak anyagilag lehet ezt az akciót támogatni, hanem minden mással is. Ezért is vagyunk itt a színházban, hiszen nagyon kemény edzéseken vesznek részt ezek a sportolók, négyen vannak ebben a keretben egyébként és nyilvánvaló, hogy nem csak a munkáról van szó, hanem időként pihenni is kell és ez a darab egy ragyogó szórakozást fog nyújtani - tette hozzá Lomnici Attila, a Csik Ferenc Olimpiai Támogatási Program szakkolégiumi tagja.

null

Dudás Dániel elárulta: az edzések és a versenyek között remek kikapcsolódás volt számára a színházlátogatás.

- A huszadik születésnapom után egy nappal kaptam egy e-mailt Lomnici Attilától, hogy a Csiky Gergely Színház jóvoltából meghívást kaptam erre a darabra, amit még nem láttam, de csak pozitív dolgot hallottam róla, úgyhogy mindenképpen nagyon jól esett ez nekem, hogy meghívtak ide - válaszolta Dudás Dániel, a Kaposvári Cápák SE versenyzője.

Rá is fért Danira a kikapcsolódás, hiszen a Budapest Openen aratott sikere után sincs megállás. Két hét múlva Athénben szállhat vízbe, hogy képviselje a kaposvári klub színeket, majd Bécsben tehet meg mindent a válogatott sikereiért.

Címkék: dani, dudás, színház, sport