Nemes cél érdekében húztak futballcipőt azok, akik részt vettek a Club Chrome és a Magyar DJ Válogatott jótékonysági labdarúgó tornáján. Az ötletgazdák hat csapatot hívtak meg a kaposvári Táncsics gimnázium sportcsarnokába, akik két hármas csoportban küzdöttek egymással.

- Szeretném megköszönni azoknak a helyi vállalkozóknak, akik segítettek nekünk abban, hogy ezt a jótékonysági tornát összehozhassuk, és beteg gyerekeknek segíthessünk, ami nagyon fontos cél a mi meglátásunk szerint. Ha jövőre is ugyanitt, a DJ válogatottal és a mi csapatainkkal, meg tudjuk rendezni ezt a hatcsapatos minitornát, akkor biztatnám a helyi vállalkozókat, hogy álljanak oda mögénk, vagy velünk együtt karöltve segítsük e nemes célt - mondta a Club Chrome üzemeltetője, dr. Takács Richárd.

Mozgáskorlátozott, értelmileg akadályozott és súlyosan halmozottan sérült gyerekekkel foglalkoznak a kaposvári Napsugár Gyógypedagógiai Módszertani Központ. Az intézménybe 72 gyerek jár.

null

- Mi nagyon meglepődtünk és nagyon örülünk, amikor egy támogató megkeres bennünket. Az állami támogatások körülbelül a működési költségünk a 60-70 százalékát fedezik. Ezért mindig szükségünk van arra, hogy állandó támogatókat találjunk és nagyon örültünk ennek a focigálának, hogy a felajánlott összeget azt a központ gyerekeinek szabadidős tevékenység eltöltésére ajánlják fel - mondta a Napsugár Gyógypedagógiai Módszertani Központ igazgatója, dr. Hegedüs-Beleznai Csilla.

A házigazda Club Chrome csapatán kívül a Kaposvári Egyetem, a Szícilia Pizzéria és a Média Válogatott is elindult a kupán. A legjobban azonban a magyar DJ Válogatott mérkőzései érdekelték a nézőket. Többek között DJ Wallas, DJ Dominique és DJ Bárány Attila is megtisztelte a kaposvári rendezvényt. A jó hangulatú torna során a résztvevők, valamint helyi vállalkozók jóvoltából jelentős összeg gyűlt össze a Napsugár Gyógypedagógiai Módszertani Központ javára. A hatcsapatos viadalon a Média Válogatott hódította el az első helyezettnek járó serleget, a második a Club Chrome, a harmadik pedig a Kaposvári Egyetem gárdája lett.

 

Címkék: gála, jótékony, foci, sport