Tarmo Kink nagy gólja adta meg az alaphangot a Haladás legyőzéséhez a labdarúgó NB I. legutóbbi fordulójában. Az észt támadó ezután még büntetőből is a kapuba talált, így a kaposváriak megérdemelten könyvelhették el a 2-0-s sikert. A zöld-fehérek ezzel életben maradtak.

- Megszereztük ezt a három pontot, ha nem sikerült volna, még edzeni is nehéz lett volna, mindenkinek az lett volna a fejében, hogy kiestünk. Most még megvan az a lehetőség, hogy bennmaradjunk - mondta a csapat vezetőedzője, Selymes Tibor.

A kaposváriak egyik legjobbja a győzelem hátteréről is beszélt stábunknak.

- Most volt először az, hogy mindenki otthon készült, nem ment el a csapat előző nap. Annak is örülök, hogy több magyar játszott a csapatban. Kezdünk összeszokni, jól ment a játék mindnekinek, a legfontosabb, hogy nyertünk. Sok helyzetünk volt, szép volt a játék, és nyertünk is 2-0-ra. Bízom benne, hogy ezt a formát sikerül tartani a Ferencváros ellen is - mondta Balázs Benjámin.

A 19 pontos kaposváriak a 42 ponttal a negyedik helyen álló Ferencváros vendégeként lépnek pályára a következő fordulóban. A mérkőzést a hazai futball szentélyében, a Puskás-stadionban rendezik, Balázs Benjámin nagy örömére.

- A Puskás Stadionban játszunk, mert a Fradi stadionja még nincs kész. Van egy álomkönyvem, amelybe pár éve leírtam, hogy szeretnék majd ott játszani, igaz, válogatott játékosként. Örülök neki így is, hogy sikerül ott játszanunk, illetve játszanom - árulta el Balázs.

A pénteken 19 órakor kezdődő találkozóról online közvetítésben számolunk be portálunkon.

 

Címkék: rákóczi, labdarúgás, kaposvár, sport