Pécsett 13 gólt dobva magabiztos győzelmet aratott a Kaposvári Vízilabda Klub a két csapat legutóbbi OB I-es bajnoki mérkőzésén. Szécsi Zoltánék most hazai medencében is hasonló tettre készülnek.



A somogyiak mestere, Fekete Szilveszter a mérkőzést megelőzően így összegzett: "A pécsi csapat egy kicsit változott az előzőekhez képest, két-három ember elment vagy megsérült, meghatározó emberük, a Czigány Karcsi pedig elment Svájcba. Ugyanúgy, mint nálunk az Olivér. Hozzánk átjött a Kuncz Tomi és vízbe szállt a Bereczki Miki játékosedzőként.

A vezetőedző mellett természetesen a játékosok is bizakodóak. Szécsi Zoltán a legutóbbi hazai meccsen parádézott a kapuban a Debrecen ellen is, és szeretne most is jól teljesíteni. A háromszoros olimpiai bajnok kapus mellett a gólfelelősöktől is kell a jó teljesítmény a Pécs ellen.

A Pécs a 10., a kaposváriak pedig a 8. helyről várják a nagy érdeklődéssel várt összecsapást. A két együttest jelenleg nyolc pont választja el egymástól a tabellán, a péntek este 19 óra 30 perckor kezdődő találkozó után remélhetőleg már 11 lesz a különbség.

Címkék: Szécsi, vízi, medence, rangadó, labda, Pécs, Kaposvár, sport