Az utolsó előtti fordulót rendezték az Irodagép Kupában, és a felsőházban mindkét bajnokesélyes magabiztosan győzött. Az is eldőlt, hogy a bronzérmet a Két Testvér Pizzéria szerezte meg, annak ellenére, hogy legutóbb kikaptak az előttük álló Kaposstil-FIFA 2005 együttesétől 6-3-ra.



A legutóbbi etapban a bajnokesélyes FIFA megfogyatkozva állt ki, és az ellenfél sportszerűen igazodott a 4+1-es hadrendhez. A másik mérkőzésen a Milf FC 10-3-ra verte a Bombardier Pubot, amely így matematikai esélyét is elvesztette a bronzéremre. Az alsóházban a Sim Team a rangadón 4-2-re verte a MÁV Kollégium csapatát, és ezzel az élen végzett. Mint a Sim Team csapatkapitánya elmondta, döntőnek fogták fel az utolsó mérkőzésüket, és noha sikerült nyerni, egyértelműen többet terveztek a bajnokságban.

Az M-car Autókereskedés és a Win Team alsóházi összecsapása 2-2-es döntetlennel zárult. Az utolsó fordulóban a Kaposstil-FIFA együttese a Milffel csatázik, utóbbinak az egyí pont is elég, előbbinek mindenképpen győzni kell az aranyéremhez. A gólkirályi címért való verseny már kevésbé nyílt, hiszen Takács Norbert előnye 8 gól Varga Tamás előtt, így könnyen lehet, hogy a 31 találatnál járó Takács Norbert lesz a legjobb góllövő a Milf FC csapatából.

Címkék: labdarúg, terem, foci, bajnokság, sport, Kaposvár