Jobban kezdte a mérkőzést a vendég Atomerőmű együttese, főként Jones harciasságával nem tudott mit kezdeni a Kaposvári KK. Hat ponttal sikerült is elhúznia a paksiaknak, azonban Fodor büntetőivel és Jancsikin triplájával előbb egyenlítettünk, majd a vezetést is átvettük. Egy másodperccel a negyed vége előtt azonban Kovács szerzett egy triplát a vendégeknek, így 18-19-re vezettek a vendégek.

A második negyedet is inkább az ASE kezdte jobban, előbb Szabó majd Vaughn is beköszönt egy triplával, ezután azonban következhetett a Puljko-show. Előbb két gyönyörű kosarat is szerzett zsinórban, majd biztos, ami, biztos egy triplával is beköszönt.. Nem sokkal a nagyszünet előtt még Medve is eltett egy hármast a túloldalon, majd egy Davis-Hendlein összjáték után, 42-36-tal vonulhattak az öltözőbe a csapatok.

Hinnant kosarával kezdődött a második játékrész, majd Hendlein szerzett két gyönyörű kosarat. Davis kosara után pedig már tieznkét ponttal vezetett a hazai csapat. Időt is kért a vendégcsapat, ami fel is rázta őket és Vaugh, valamint Jones kosaraival fel is zárkóztak két pontra a negyed végére.

A negyedik negyedben visszaesett a Kaposvári KK támadójátéka, amit a továbbra is parádézó Vaughn vezérletével ki is használt az ASE. A vége 84-76 az Atomerőműnek, folytatás március 25-én a Sopron ellen.

Kaposvári KK - Atomerőmű SE 76-84 (18-19, 24-17, 21-25, 13-23)

Kaposvári Városi Sportcsarnok

Vezette: dr. Vígh P., Pálla Z., Török R. (Major)

Kaposvár: HINNANT 10, Fodor 6, Puljko 14/6, HENDLEIN 16, DAVIS 20

Csere: Jancsikin 9/3, Horváth D. 1

ASE: VAUGHN 22/6, McGruder 8, Körtélyesi 5/3, Szabó Zs. 8/6, JONES 16

Csere: KOVÁCS Á. 7/3, Tóth Á. 8, Eilingsfeld 3, Medve 5/3, Baki -, Markovics 2

Címkék: atomerőmű, kaposvári, 2014, sport