csapat_delfinek.hu


Egy évvel ezelőtt remek játékkal és fontos győzelemmel nyitotta a bajnokság felsőházi középszakaszát a Kaposvári Kosárlabda Klub. A somogyiak ezúttal is ott vannak a legjobbak között, és - akárcsak tavaly - idén is a paksi Atomerőmű ellen kezdik meg a középszakaszt.

- Nagyon remélem, hogy tudunk egy jó játékot nyújtani ismét, mint ahogy a múlt héten is, az első középszakaszbeli mérkőzésünk, meglátjuk, de hazai pályán szerintem nyernünk kell - mondta Hendlein Roland.

A kaposváriak a szezon során kétszer találkoztak a paksiakkal a 3. fordulóban sima vereséget szenvedtek az atomvárosban, hazai pályán viszont az utóbbi hónapok legjobb játékát produkálva 99-92-re nyertek. Az a győzelem is nagyon kellett ahhoz, hogy a KKK a felsőházba jusson.

- Egy kósza mosoly itt van az arcomon, persze, hát óriási nagy élmény, hogy a tavalyi szép siker után az idén is ott tudunk lenni a felsőházban, ugyanúgy várjuk a középszakaszt, mint tavaly, hiszen ha jól emlékszem akkor is a Pakssal kezdtünk itthon, arra már nem is emlékszem, hogy mi lett a végeredmény, segíts - tette hozzá Drahos Gábor.

Kedves Gábor, 102-80 arányú, kiütéses kaposvári siker, te két triplát is beszórtál! Remélhetőleg szombaton is jó napot fog ki a csapat.

- Ha azt nézzük, az utóbbi meccseken elég ingadozó volt, tehát vagy bennünk van egy nagyon jó teljesítmény, vagy ugye akár tudunk a béka feneke alatt is dolgozni, de nagyon kérdéses, én nagyon várom, nagyon várom, próbálok minden tőlem telhetőt megtenni azért, hogy a maximumot kihozzam magamból - válaszolta Horváth Márton.

Az alapszakasz-győztes paksiak többek között Kovács Ákossal, Jarrod Jonesszal, és persze Dzunics Braniszlavval vezetőedzővel a kispadon érkeznek Kaposvárra. A nagy érdeklődéssel várt találkozó szombaton 18 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban.

Címkék: középszakasz, paks, atomerőmű, kaposvári, sport