A fehérváriak 4-1-es összesítéssel léptek tovább a következő körbe.

A nem éppen szurkolóbarát időpontban megrendezett találkozón a kaposváriak szerettek volna nyerni, és a szakmai stáb ezúttal egy vegyes csapatot küldött a pályára, tapasztaltabb és fiatalabb labdarúgókkal. A 13. percben jegyezhettük fel az első komolyabb lehetőséget, amikor Bőle bal oldali beadása után szögletre mentettek a vendégek, a sarokrúgást követően pedig Haruna fejelt öt méterről fölé. Egy perccel később Hadaró szabálytalankodott a tizenhatoson belül Harasztival, a játékvezető büntetőt ítélt. Oliveira lövését Jahic lábbal védte.
A második félidő elején megszületett a kaposváriak vezető gólja. Az 50. percben, jobb oldali szöglet után Muraihoz került a labda, aki 16 méterről kapura emelt, és a labda a felső léc segítségével került a gólvonal mögé. 1-0.
Az 56. percben újabb gólt szerezhetett volna a Rákóczi, de Firtulescu lövésébe belevetődött Tar. A 82. percben egyenlített a vendéggárda. Felpörgött a labda a tizenhatosunkon belül, majd Ze Luis elé pattant, aki 8 méterről a jobb alsó sarokba lőtt. 1-1.

Zárásként Ze Luis fordult középen kapura, és 20 méterről a kapu fölé lőtt. A Videoton 4-1-es összesítéssel jutott tovább a legjobb nyolc közé.   

Kaposvári Rákóczi FC – Videoton FC 1-1 (0-0)
Kaposvár, 200 néző. V.: Kiss N.
Rákóczi: Jahic – Okuka, Issaga, Mbemba (Albert Á., 74.), Hadaró – Addo (Földes, 77.), Thian, Ella (Firtulescu, 25.), Bőle - Haruna, Murai. Vezetőedző: Selymes Tibor.
Videoton: Tujvel – Paraiba (Lupeta, 46.), Tar, Mamadu, Vinicius – Papp, Hudák – Oliveira, Haraszti, Alvarez (Nildo, 87.) - Ze Luis. Vezetőedző: Jose Gomes.
Gólszerzők: Murai (50.), illetve Ze Luis (82.)
Sárga lap: Hadaró (14.), Firtulescu (59.), Addo (72.), illetve Hudák (40.)

Címkék: rákóczi, videoton, csapat, labdarúgás, kaposvár, sport