Volt meglepetés is, ami Halmos Máté nevéhez fűződik, aki a Mézga Pek-Snack Focisuli történetének első edzésén is ott volt, mi több alapító tagja az egyesületnek. Halmos természetesen a focisuli farsangi tornáin is rúgta a bőrt, csakúgy mint a mostani fiatalok. Ezúttal is több száz kisgyermek vett részt a Városi Sportcsarnokban rendezett megmérettetésen. A mézgásokon kívül Kaposfüred és Nagybajom korosztályos csapatai küzdöttek az érmes helyekért.

Természetesen a Focisuli legifjabb növendékei is pályára léptek és a tornán az U14-es korosztály csapatai is megmutathatták tudásukat.

A mézgásokon és a nagybajomiakon kívül a kaposfürediek is szép helyezéseket értek el, és több különdíjat is bezsebeltek. A házigazda kaposváriak a legeredményesebben a 2004/2005-ös korosztályban teljesítettek. Ott a tornagyőzelem mellett a legjobb játékos, a legjobb kapus és a gólkirályi címet is bezsebelték. A farsangi kupát gálamérkőzés is színesítette, ahol a Mézgás apukák egy győzelemmel és egy vereséggel zártak a Most Médiacsoport csapata ellen.

Címkék: suli, mézga, foci, farsang, torna, sport