Kevés olyan poszt van, ahol nincsen legalább egy válogatott játékosuk. Keretükben izlandi, szlovák, montenegrói, norvég, spanyol, észt és természetesen német válogatott is van, tehát nem véletlenül tartják őket a csoport első helyének fő várományosának.

Ennek ellenére vereséget szenvedtek az első, Lugi elleni találkozójukon, ráadásul mindehhez hazai környezetben asszisztáltak.
Az említett első mérkőzésen a korábban éveken át Flensburgban szereplő jobbszélső, Torge Johannsen volt a németek legeredményesebb játékosa 6 találattal, míg a montenegrói Sevaljevic 5, a szintén német Lehnhoff és az izlandi válogatott jobbátlövő Runar Karason 4-4 alkalommal vette be a svédek kapuját.

Utóbbi játékos – hasonlóan a korábbi spanyol válogatott Alvaro Ferrerhez – szezon közben érkezett a hannoveriekhez, megfordult korábban a Füchse Berlin és a Rhein-Neckar Löwen együtteseiben is, a januári dániai Európa-bajnokságon pedig 7 mérkőzésen 21-szer volt eredményes a végül 5. helyen végző izlandi válogatottban.

A találkozót orosz játékvezetők fogják vezetni Andrej Kaveshnikov és Petr Plotnikov személyében, míg az ellenőr a svájci Frederic Rudin lesz.
A szerdán

Címkék: hannover, csurgó, 2014, kézilabda, sport