Nagy izgalommal várták a vállalkozó kedvű gyerekek az első jégre lépést az első edzésen. A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola újjászerveződő jégkorong szakosztályában hétfőn délután kezdődött meg a munka. A Magyar Jégkorong Szövetség szakfelügyelője, Bedő Botond és kollégái továbbra is várják a jelentkezőket.

- Elsősöket, másodikosokat, illetve óvodából nagycsoportokat várunk. 2006-ban, 2007-ben születetteket is jöhetnek, de a 2007-ben születetteket sem küldjük el. Egy csapatsportág mindig szép, ha siker van, az nem egyéni siker, hanem a csapat sikere - mondta a Magyar Jégkorong Szövetség szakfelügyelője, Bedő Botond.

A múlt héten számoltunk be arról, hogy toborzóra hívta a kaposvári gyermekeket a Kasi jégkorong szakosztálya. A tervek szerint úja felépítik a sportágat a somogyi megyeszékhelyen. A kiválasztón csaknem ötvenen vettek részt a város általános iskoláiból.

- Szeretnénk egy olyan létszámot, hogy az érdemi munka elindulhasson. Áprilisra 25-30 főt szeretnénk stabilan megtartani, elsősöket, másodikosokat és nagycsoportos óvodásokat - tette hozzá a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola igazgató-helyettese, Lomnici Attila.

A Kasi U8-as együttesének tagjai heti négy alkalommal, hétfőn, szerdán,  pénteken és szombaton fejleszthetik majd tudásukat.

Címkék: hoki, mini, jégkorong, kaposvár, sport