diamant

Oláh János lányai semmiképpen sem szeretnék a véletlenre bízni a dolgot, és nem hátra, hanem előre tekintenek: ha sikerülne nyerniük a Nyíregyháza otthonában, akkor kis szerencsével a hatodik helyen fejeznék be az alapszakasz küzdelmeit, és ez kedvezőbb pozíciót jelentene számukra a mostaninál a rájátszásra.

A kaposváriak hetek óta a hetedik helyen állnak, és ha nem borul a papírforma, meg is őrzik ezt a helyezést. Az elmúlt hétvégi dupla fordulóban sajnos nem borult a papírforma: Szívósék 3-0-ra kaptak ki Békéscsabán (16, 24, 13), majd a TFSE otthonában is (20, 19, 20).

A záró játéknapon a riválisok közül a Palota az alapszakasz első helyéért küzdő TF otthonában lép pályára, a Miskolc pedig az MTK csapatát fogadja. A somogyiak szeretnék szépen befejezni az alapszakaszt, és ha elhoznák a pontokat a szabolcsiak otthonából, akár még előre is léphetnek egyet a tabellán.

A Diamant és a Nyíregyháza őszi találkozója 3-2-es Nyírsuli-diadallal ért véget a kaposvári városi sportcsarnokban – a mieink ezért is szeretnének visszavágni. A csapatban mindenki egészséges, és nagyon várja a vasárnap 16 órakor kezdődő rangadót.

Címkék: diamant, sport, megye, kaposvár, röplabda, somogy