bama7.jpg


A két somogyi sportember egy Wolksvagen Transporterrel vágott neki a 8300 kilométeres távnak. A cél Gambia, és ha minden a tervek szerint alakul, 15-16 nap alatt célba is lehet érni.

„A hétvégén sikerrel teljesítettük a táv európai részét, majd komppal átkeltünk  Afrikába – tudtuk meg Gyertyás Attilától. - Kedden 650 kilométert tettünk meg, de még mindig Marokkóban tartózkodunk. Szerdán újabb 650 kilométer, utána pedig egy 820 kilométeres szakasz vár ránk.

Nappal 22 fok volt, este pedig nyolc, és örömmel mondhatom, hogy minden rendben, a tervek szerint alakul a programunk. Az étkezéssel nincs problémánk, és sokat segít, hogy hoztunk egy kis hazai ételt-italt itthonról. Nagyjából félúton járunk, de a neheze még csak ezután következik, az afrikai terep leküzdése minden bizonnyal embert próbáló feladat lesz majd.

Nézzék meg a versenyzők életképeit a versenyről:


Kattintson galériánkért!Kattintson galériánkért!Kattintson galériánkért!Kattintson galériánkért!Kattintson galériánkért!Kattintson galériánkért!Kattintson galériánkért!Kattintson galériánkért!Kattintson galériánkért!
Kattintson galériánkért!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: rali, bamako, budapest, 2014, kaposvár, sport