Magyarcsik Laurának a kiélezett helyzetekben sem remegett meg a keze a hévíziek elleni bajnokin. A fiatal tehetség pontja itt épp játszmagyőzelmet ért. A kaposváriak a vártnál jobban teljesítettek a zalaiak ellen, és szép győzelemmel nyitották az évet.

- Én nem számítottam ilyen arányú győzelemre, ami szerintem most ma megtörténik, tudniillik a Tollas Vivire nem számoltam mérkőzést, és már egy meccset tudott nyerni, a Baksa Ivett is fejlődött, az ősz vége az elég rosszul sikerült neki, de most a mai játéka az nagyon jó volt, Fekete Zsuzsa hozza a formáját az ő négy partijával vele nincsen semmi probléma, és a Magyarcsik Laura is úgy néz ki, hogy minimum hármat fog nyerni ezen a mérkőzésen, és az elején jött mindkét páros - mondta a Kaposvári AC edzője, Kátainé Váradi Gyöngyi.

A kaposváriak végül 14:4 arányú sikert arattak. Az újonc hévízi csapat tagjai a vereség ellenére hasznosnak ítélték meg a mérkőzést.

- Viszonylag jól sikerült a mai nap, csak egyik játékosunk hiányzik, ezért más jött helyette, a tervek a szokásos, hogy eggyel többet nyerjünk, mint előzőleg, ugye ez az első évünk a mi csapatunknak az NB I-ben, ezért még csak próbálgatjuk és tapasztalatot szerzünk - árulta el a Hévízi Sportkör játékosa, Áldozó Borbála.

A Budapest Bajnokságra készülő Tollas Vivien párosban és egyéniben is hozzátett a kaposváriak sikeréhez.

- Párost azt megnyertük 3:2-re nagy nehezen. Az egyénit az első meccsen azt megnyertem 3:1-re, a második az viszont nem sikerült úgy, ahogy szerettem volna - értékelt a Kaposvári AC játékosa, Tollas Vivien.

A kaposvári csapat tizenegy forduló után nyolc ponttal a nyolcadik helyen áll az NB I-es bajnokságban, mindössze három egységgel lemaradva a hatodik mohácsiaktól. A hölgyek a következő mérkőzésüket is hazai környezetben játsszák, szombaton délelőtt 11 órai kezdettel a Noszlop gárdája ellen.

Címkék: pong, asztali, tenisz, ping, sport